preskoči na sadržaj

Osnovna škola A. G. Matoša Novalja

 > Naslovnica
Vijesti

ODLUKA O PROVOĐENJU IZBORA ZA JEDNOG ČLANA ŠKOLSKOG ODBORA IZ REDOVA ZAPOSLENIKA

Autor: Dejan Tauzer, 12. 3. 2021.

Glasovanje za izbor obavit će se dana 22. ožujka 2021. godine u vremenu od 10 do 16 sati na jednom mjestu u prostorijama školske knjižnice, na adresi matične škole, Zeleni put 1, Novalja.

Lista kandidata za članove Školskog odbora može se podnijeti u roku od pet radnih dana od dana objave ove odluke. Lista kandidata se dostavlja predsjedniku izbornog odbora, ili se upućuje poštom.

Na listi kandidata mora biti predloženo onoliko radnika koliko će članova imati Školski odbor te najmanje isti broj njihovih zamjenika. Listi kandidata obavezno se prilaže izjava s potpisima svih kandidata o pristanku na uvrštenje u listu.

Ako lista kandidata neće biti podnijeta u roku, ili ako u roku od tri radna dana od dana dostavljanja pisanog zahtjeva predsjednika izbornog odbora neće biti otklonjeni nedostaci u odnosu na obveze iz propisa i iz ove odluke, smatrat će se da lista kandidata nije podnijeta.

Radnik koji na dan glasovanja neće biti na radu ili je njegovo mjesto rada udaljeno od biračkog mjesta, može izbornom odboru najmanje pet radnih dana prije dana glasovanja podnijeti pisani zahtjev da mu se uruči glasački listić i omotnica s poštanskom markom za obično rukovanje radi glasovanja putem pošte. Takav glasački listić uzet će se u obzir kod utvrđivanja rezultata izbora ako je na adresu sjedišta poslodavca upućen poštom, u zatvorenoj omotnici s naznakom: »ne otvarati – za Izborni odbor« i ako je izbornom odboru stigao do dana glasovanja, a omotnicu je otvorio izborni odbor.

Ova odluka objavljena je na svim oglasnim mjestima poslodavca i na mrežnoj stranici dana 12. ožujka 2021.godine.

PREDSJEDNIK IZBORNOG ODBORA

Đula Selimović
CMS za škole logo
Osnovna škola A. G. Matoša Novalja / Zeleni put 1, HR-53291 Novalja / os-agmatosa-novalja.skole.hr / ured@os-agmatosa-novalja.skole.hr
preskoči na navigaciju