preskoči na sadržaj

Osnovna škola A. G. Matoša Novalja

 > Naslovnica
Vijesti

OBAVIJEST RODITELJIMA I UČENICIMA NA POČETKU ŠKOLSKE GODINE 2021./2022.

Autor: Dejan Tauzer, 31. 8. 2021.

Poštovani roditelji i učenici,  

u daljnjem tekstu Vam donosimo informacije o organizaciji rada u školskoj godini 2021./2022. 

  

ORGANIZACIJA RADA ŠKOLE 

  • U mjesecu rujnu nastava će biti organizirana na već uobičajen način. Razredna nastava (1. – 4. razredi matične škole) će pohađati nastavu u popodnevnoj smjeni, s početkom u 14:00 sati. Predmetna nastava (5. – 8. razredi) će pohađati nastavu u jutarnjoj smjeni s početkom u 8:00 sati.  

  • Na temelju mišljenja Agencije za odgoj i obrazovanje i ostalih nadležnih institucija Škola je uputila autoprijevozniku i osnivaču zahtjev za organiziranje prijevoza u slučaju smjenskog rada. Ukoliko osnivač odobri dodatna sredstva potrebna za organizaciju prijevoza učenika putnika škola će eksperimentalno uvesti smjenski rad na način da će predmetna i razredna nastava mijenjati smjene. O detaljima i načinu provedbe smjenskog rada bit ćete na vrijeme obaviješteni.  

  • Ove školske godine nastavi sat traje 45 minuta.  

 

  • PODJELA UDŽBENIKA  bit će organizirana na prvi nastavni dan, 6. rujna 2021., na način da će učenici preuzeti knjige od svojih razrednika na nastavi. Molimo sve učenika da ponesu školske torbe.  

 

Dodatne obavijesti koje se tiču epidemioloških mjera objavljene su odvojeno te Vas molimo da ih pročitate.  

 

Upute za prvi nastavni dan postavljene su kao prilog (pod više).


Priloženi dokumenti:
Upute_-_prvi_nastavni_dan.pdf (185.26 KB)


CMS za škole logo
Osnovna škola A. G. Matoša Novalja / Zeleni put 1, HR-53291 Novalja / os-agmatosa-novalja.skole.hr / ured@os-agmatosa-novalja.skole.hr
preskoči na navigaciju