preskoči na sadržaj

Osnovna škola A. G. Matoša Novalja

 > Naslovnica
Vijesti

Dan sigurnijeg interneta 2020.

Autor: Dejan Tauzer, 10. 2. 2020.

Ove godine Dan sigurnijeg interneta obilježava se i u našoj školi.

Povodom obilježavanja internacionalnog Dana sigurnijeg interneta 11. veljače, Centar za nestalu i zlostavljanu djecu već šestu godinu zaredom organizira aktivnosti i akcije s ciljem poticanja i promicanja sigurnije i odgovornije upotrebe tehnologije i mobilnih uređaja među mladima i djecom, ali i roditeljima.

Jedna od aktivnosti obilježavanja Dana sigurnijeg interneta ONLINE KVIZ za djecu i mlade o sigurnosti na internetu. Kviz će biti dostupan 11. veljače 2020. godine u razdoblju od 9.00 do 19.00 sati. Kako biste pristupili online kvizu, na sam Dan sigurnijeg interneta ćete morati preuzeti mobilnu aplikaciju koja će biti dostupna za preuzimanje na www.dansigurnijeginterneta.org. Mobilnu aplikaciju možete besplatno preuzeti i instalirati na mobitele, tablete, laptope i stolna računala.

Za pristupanje kvizu ne trebate ostavljati svoje osobne podatke te Vas molimo da nigdje ne navodite svoje ime, prezime, adresu ili broj telefona.

Edukativne materijale pronađite u prilogu.
CMS za škole logo
Osnovna škola A. G. Matoša Novalja / Zeleni put 1, HR-53291 Novalja / os-agmatosa-novalja.skole.hr / ured@os-agmatosa-novalja.skole.hr
preskoči na navigaciju