preskoči na sadržaj

Osnovna škola A. G. Matoša Novalja

 > Naslovnica
Vijesti

VAŽNA OBAVIJEST: POČETAK VIRTUALNE NASTAVE U SRIJEDU, 18.03.2020.

Autor: Dejan Tauzer, 17. 3. 2020.

Dragi učenici,

od srijede, 18. ožujka 2020.,  započinje nastava u našim virtualnim učionicama.

VIRTUALNA NASTAVA ĆE SE ODRŽAVATI PO POSTOJEĆEM RASPOREDU SATI. TO BI ZNAČILO DA ĆETE ISTE PREDMETE KOJE STE INAČE IMALI NA ODREĐENI DAN SLUŠATI U VIRTUALNOJ UČIONICI.

U virtualnim učionicama vrijede pravila ponašanja i ophođenja kao i u pravoj učionici. Sve informacije bit će objavljivane unutar vaših virtualnih razreda. Vaš zadatak je pratiti obavijesti i informacije koje će za vas postavljati vaši učitelji.

Molimo Vas da nastavu online shvatite ozbiljno te izvršavate svoje zadatke.

Moguće je da se ponekad nećete moći prijaviti u sustav radi opterećenja. U tom slučaju probajte s prijavom kasnije tijekom dana.

Pratite službene stranice Škole! Ukoliko dođe do pada sustava Teamsa na stranicama će biti objavljeno kako će se komunikacija odvijati. Iz tog razloga provjeravajte svoj e-mail na adresi webmail.skole.hr.

Napomena: Kako ne bi došlo do pada sustava obratite pažnju na vrijeme početka nastave

5. razredi – nastava započinje u 9:00 sati

6. razredi – nastava započinje u 9:15 sati

7. razredi- nastava započinje u 9:30 sati

8. razredi – nastava započinje u 9:45 sati

Ovaj početak nastave vrijedi za sve vrijeme izvođenja nastave online.

Učitelji su u vrijeme izvođenja nastave prisutni u svim predmetnim (virtualnim) učionicama i na raspolaganju su Vam kako bi im mogli postavljati pitanja ukoliko ih imate, što znači da se ne morate držati satnice kako je uobičajeno u školi, već je važno da u nastavnom danu proučite podijeljene sadržaje i odradite ih do roka kojeg će odrediti Vaši učitelji.

Nemate obvezu pratiti sadržaje koji se emitiraju na Sportskoj televiziji, ali Vam mogu poslužiti kako dodatni obrazovni materijal.

NAPOMENA: KAKO BI PROVJERILI VAŠU AKTIVNOST UNUTAR PREDMETA I RAZREDA MOLIM VAS DA SVI 'LAJKATE' OVU PORUKU KAKO BI POTVRDILI SVOJU PRISUTNOST TE DA PROVJERIMO DA LI INFORMACIJE DOLAZE DO SVIH UČENIKA (poruku je dovoljno 'lajkati', nemojte ostavljati pozdravne poruke da ne zagušimo sustav)          

Budite strpljivi i surađujte jedni s drugima!
CMS za škole logo
Osnovna škola A. G. Matoša Novalja / Zeleni put 1, HR-53291 Novalja / os-agmatosa-novalja.skole.hr / ured@os-agmatosa-novalja.skole.hr
preskoči na navigaciju